diensten

APK . AIRCO-SYSTEEM . ONDERHOUD . SCHADEHERSTEL . AUTORESTYLING

Algemene Periodieke Keuring.

Wij zijn een RDW erkend APK keuringsstation.
De APK keuring is wettelijk verplicht. Is je APK verlopen loop je de kans op een boete van 140 euro ex. administratiekosten. Wij adviseren om je auto ongeveer 2 maanden voor het verlopen van je APK te laten keuren. Als er reparaties aan de auto moeten worden uitgevoerd om door de keuring heen te komen ben je er op tijd bij.

Voorkom dat je op het laatste moment voor vervelende en dure verassingen komt te staan!

Weet je niet wanneer de apk van jou auto verloopt?Ga naar de website van de RDW voer het kenteken van het voertuig in en achterhaal zo al de gewenste gegevens. 

Wist je dat een APK-keuring iets heel anders is dan een onderhoudsbeurt of een aankoopkeuring? 

 

REPARATIE & ONDERHOUD

Ga veilig de weg op met een goed onderhouden auto!

Elke auto en bedrijfswagen heeft regelmatig onderhoud nodig. Wat er precies moet gebeuren en hoe vaak, is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften. Hoe het voertuig belast wordt heeft ook invloed op de onderhoudsintervallen.

Voorkom onnodige en vaak dure reparaties door tijdig het juiste onderhoud te laten verrichten aan je auto of bedrijfswagen. Maar hoe goed het onderhoud van de auto ook is, de auto is en blijft een gebruiksvoorwerp, onderdelen kunnen stuk gaan. Wij zorgen voor een goede, snelle en betaalbare oplossing.

Ga veilig de weg op en voorkom autopech. In de maanden november en december 2022 krijg je een GRATIS WINTERCHECK. Maak wel even een afspraak.

controleer banden spanning

Het komt vaak genoeg voor dat er prijzen gevraagd worden voor een simpele reparatie waar jij als klant stijl van achterover slaat… Komt u gerust langs voor een second opinion. Wij zijn u graag van dienst bij onze garage in Wormerveer. 

car, audi, auto

BANDEN- RUITEN- en INBOUWSERVICE.

BANDEN SERVICE

Wat verstaan wij onder banden service?

Wij leveren en monteren nieuwe en gebruikte banden van alle merken. Bij het vervangen van de auto banden worden kosteloos de remblokken en remschijven gecontroleerd op slijtage.

Aangezien de banden het enige contactpunt van de auto met het wegdek is, is het periodiek controleren van de banden essentieel!

Bij een banden check controleren wij of jou banden nog genoeg profiel hebben. Of de banden niet ongelijkmatige afgesleten zijn. Of uitgedroogd. Bij autobanden draait het om grip en rijplezier. Geen trillingen, extra vibraties en geluiden tijdens het autorijden….

Hoe vaak moet je de bandenspanning controleren?

Nou, zo vaak mogelijk! Fanatiekelingen controleren hun banden elke week om ervoor te zorgen dat ze het maximale uit hun banden halen. Realistischer is het om elke maand je bandenspanning te checken. De reden hiervoor is dat alle banden in de loop van de tijd een beetje lucht verliezen, en ook andere factoren zijn van invloed op de bandenspanning. Als je je banden bijvoorbeeld oppompt als ze warm zijn, of op een hete zomerdag, dan daalt de spanning wanneer de temperatuur daalt. In de winter zal de spanning dus zeker lager zijn dan in de zomer.

Welke winterband of zomerband? Of toch all-season? Wij zullen u ten alle tijden adviseren bij het vervangen bij de autobanden.

 

RUITEN SERVICE

Niet iedereen is verzekerd tegen autoruitschade. Wij bieden een voordelige ruitenservice aan voor het vervangen van de autoruit. Onze autoruit servicemonteur is gecertificeerd auto glaszetter. Dit geeft garantie op een vakkundige reparatie. Bij onze garage in Wormerveer kunt u er van uit gaan dat uw ruit vakkundig wordt gerepareerd of vervangen.

  • Wij vervangen alle soorten autoruiten van alle automerken.
  • Er worden bij ons alleen autoruiten gebruikt met een hoge kwaliteit.
  • Enkel glas? Isolatie glas? Veiligheidsglas? Een goed advies is het halve werk…

Neem contact op voor een offerte of het maken van een afspraak.

Wij zijn u graag van dienst
bij onze vestiging in Wormerveer

INBOUW SERVICE

Voorkom onnodige boetes door niet handsfree te bellen tijdens het autorijden. Of wilt u ook een professioneel ingebouwde multimedia-systeem?

Wij bieden volledige oplossingen en maatwerk volledig naar wens! Op aanvraag leveren wij ook de gewenste electronica. Wij maken graag een offerte op maat.

  • Complete audio systemen
  • Upgraden van speakers en bijplaatsen van subwoofer
  • Multimedia systemen  > leuk en lekker rustig voor die lange rit met de kids!
  • PDC –  parkeerhulp met en zonder camera
  • Bluetooth Carkits of vaste Carkits voor smartphone, android & iphone.
  • Navigatiesystemen
navigation, car, drive

AIRCO -SYSTEEM

Gafaro Autotechniek verzorgt ook uw airco-systeem. Uw airco heeft namelijk regelmatig onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Per jaar verliest een airco tot 10% koudemiddel. Dat zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan smering kan schade aan het systeem ontstaan. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Zo bespaart u hoge reparatiekosten. Een goed gekoelde auto zorgt bovendien voor meer veiligheid en draagt bij aan het comfort tijdens het rijden.

Wilt u  uw airco laten controleren? Bel voor een afspraak.

Gafaro Autotechniek is RDW erkend, APK keuringsstation